Saturday, September 1, 2007

Brasil, ENDELIG!

Da skal jeg ta pennen fatt og prøve å få blogget litt i mellom skole, surfing, bading og alt hva Brasil bringer med seg!

Etter en fin natt i Oslo hos Merete tok vi flybussen nervøse til Gradermoen på fredag. Her møtte vi, heldigvis, 23 andre kjempe hyggelig mennesker. Turen gikk til Lisboa hvor det ikke tok lange tida før reiseleder Thea og hennes assistent Vibeke samlet folket til felles middag. Dette var stas for alle og det portugisiske ølet er å anbefale! Utelivet i Lisboa derimot var så som så. Tilslutt endte meg, Thea, Oda og Ragnhild opp på en gaybar med ok musikk og masse fine folk^^

Natten på hotel Roma bestod av mye bråk fra tog og Thea, men vi fikk sovet noe og begynte dagen med en big mac. Etter dette skulle bussen gå fra hotellet kl 13.45, men en sein Ulrik og en sein Møll endret dette til 14.10. Uansett så rakk vi flyet og etter en 6 og 1/2 times lang og turbulent flytur landet vi trygt i Natal.
Her ble vi tatt godt i mot og hotellet er flott, stranda er rett foran nesa vår og vi kan ikke vente til å få begynt på dette eventyret.
planene fremover er få. I morra er det informasjons møte kl. 3 ellers begynner ikke skolen før neste mandag. Ting kan ikke bli bedre <3
Skal prøve å få skrevet noe her og få lagt ut noen bilder.