Sunday, September 9, 2007

En uke med masse opplevelser

Da var det søndag og vi har vært i Brasil i 8 flotte dager!
Denne uka har vi hatt fri, skolen begynner ikke før i morgen, så vi har gjort masse spennende :) Mandag var vi på sightseeing i byen for å bli litt kjent. Byen er stor så det er ikke så lett å bli kjent, men det kommer seg.
Onsdag var vi på Beach Buggy. Noe som var kjempe gøy. Da fikk vi sett Natals sandstrender opp og ned og vi fikk noen heftige sug i magen! Sjåføren vår var veldig dreven, så meg, Thea og Ulrik hadde noen flotte timer i buggyen hans.

På turen hadde vi mange stopp. Vi badet og spilte vollyball, drakk Chaipirinha, akte i sanddyner og i slynger.


Stranda her nede er flott, og byr på mange aktiviteter! Vi har prøvd å surfe, men dette er faktisk veldig vanskelig og veldig tungt. Etter en time med kaving blir man både blå og gul. Ellers har vi vært i Pipa, den beste festbyen 100 meter sør og nord, og det beste surfe stedet i mil omkrets. Den dagen vi var der ble vi bare kjent i byen og det var en kjempe fin by det også. Vi var på stranda og koste oss først.


I går når vi kom hjem fra Pipa hadde vi surprise party for Ulrik og feiret han hele kvelden. I dag skal første oppgave i Musikk, Kultur og Kontekst leveres og det kan bli spennende.
Ellers begynner skolen i morra og da er det tre uker med ex.phil på gang.

Vibeke

No comments: